Eric Kuster design boeken

Eric Kuster is een van de meest toonaangevende interieurdesigners van dit moment. Het is vooral de glamoureuze uitstraling die hij bij zijn interieurs toepast. Hij is verantwoordelijk voor de inrichting van veel bekende BN’ers. Hierbij kunt u onder andere denken aan Linda de Mol, Wendy van Dijk en ontwerper Christain Audiger. Ook verzorgde hij de clubs van Susy Wong en Jimmy Woo. Het interieur van Eric Kuster straalt een hotelachtige sfeer uit met veel luxe. De stijl is internationaal. De huizen worden ingericht naar het klimaat dat er heerst. Heb je een zonnig klimaat, dan wordt er bij de inrichting rekening mee gehouden. Er worden de juiste kleuren, accessoires en decoraties gebruikt. Voor de kleuren worden vooral metallic, donkerblauw en donkerpaarse tinten gebruikt. Omdat Eric Kuster ook zijn eigen meubelcollectie, bedden, kleden en stoffen heeft, worden die vaak toegepast.

Design boeken van Erik Kuster

Wanneer de luxe decoratie boeken van Eric Kuster op bijvoorbeeld een koffietafel liggen, zullen die vaak worden bekeken. De afbeeldingen over de inrichting van woningen en clubs in de decoratie boeken van Eric Kuster zijn prachtig . De persoon zal worden getroffen door de mooie foto’s en in veel gevallen zal hij of zij ook het boek willen bestellen. Dat kan hij of zij doen op de website van Luxetafelboeken.nl. Er staan op de website veel verschillende luxe decoratie boeken op.

Het bestellen van de luxe decoratie boeken

Op de website kunnen de luxe tafelboeken besteld worden. Doordat er vanuit een grote voorraad wordt geleverd, kan het gekochte boek binnen 1 of 2 dagen thuis door de post worden bezorgd. Wanneer u een bestelling boven de € 100 plaatst is de aflevering gratis. Een belangrijk voordeel is dat u een bestelling via de website Luxetafelboeken.nl kunt betalen met de veilige betaalmethode van iDEAL. Wanneer u het boek in huis heeft, zal u dat zeker in het zicht leggen. Gasten willen het boek graag doorbladeren en misschien ook wel boeken van Eric Kuster bestellen.

Alle Luxe tafelboeken bekijken? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook onze andere webshops