Wie een Ferrari in zijn garage of voor de deur heeft staan doet het goed. Het is eigenlijk een soort statussymbool. Veel mannen en vrouwen dromen van de Italiaanse sport auto. Ben jij toevallig die persoon met die mooie rode auto voor zijn deur of ben je groot liefhebber van het merk dan hebben wij goed nieuws voor je! Er is een prachtig boek gemaakt over het Italiaanse merk Ferrari. Voor een zachte prijs van €5000 kan je bij LuxeTafelboeken.nl het prachtige Ferrari boek bestellen.

De uitgever van het boek doet er geen tekort aan om het boek zo mooi en indrukwekkend mogelijk achter te laten. Zodoende komt de uitgeverij van het Ferrari boek in oktober met een serie van 2.000 boeken over de volledige geschiedenis van het Italiaanse merk. Het prachtige boek staat vol met honderden professionele foto’s die van afkomst uit de archieven van Ferrari en privé verzamelaars komen. Het is het perfecte boek voor de echte fan.

Een leuke toevoeging van de release is dat de eerste 250 boeken worden als de Art Edition verkocht. Het rode boek wordt dan in een 12-cilinder motor geleverd wat voor de echte liefhebber een must is! Daarnaast zal de 12-cilinder motor ook prachtig tussen uw Ferrari collectie staan. Om de hardcore fans te prezen zal de speciale versies van dit boek gesigneerd worden door Sergio Marchionne, John Elkann, en Piero Ferrari, dat maakt die versie een stuk persoonlijker en zeldzamer.

Stel je vindt €25.000 iets te duur, en hebt het toevallig niet vlak bij je liggen, dan kan je ook de Collector’s Edition van het Ferrari boek bestellen. Deze versie zal 5000 euro kosten. Bij de ‘goedkopere’ versie zal het boek worden geleverd in een aluminium display case waardoor het toch een echt kunstwerk is.

Ben jij ook al helemaal verkocht van het prachtige Ferrari boek? Dan kan je het boek hier bestellen op LuxeTafelboeken.nl

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook onze andere webshops