Nieuw in ons assortiment: Cruijff 75

Het officiële dubbelboek ter ere van Cruijffs 75e geboortedag. Johan Cruijff zoals u hem nog niet eerder zag. In beeld, door de lens van C. Barton van Flymen en andere topfotografen. In Cruijff 75 dartelt de voetballer als vanouds over de velden, maar leren we hem ook daarbuiten tot in de kern kennen. Een team van acht auteurs portretteert Cruijff aan de hand van belangrijke thema’s uit zijn leven en sprak daarvoor twintig betrokkenen, onder wie Wim Jansen (het laatste interview voor zijn overlijden), Michael van Praag, Sjaak Swart en Jorge Valdano. Wie was Cruijff echt en wat kunnen we naast het voetbal van hem als mens leren? Het antwoord komt in deze twee documentaire boeken, die samen meer dan 500 pagina’s Johan tellen. Met een voorwoord van Jordi Cruijff. Luxe tafelboeken voor dames en heren.

Online koffie tafel boeken kopen

Eenvoudig en snel jouw koffie tafel boeken kopen, dat is wat je hier kunt doen. Het ruime aanbod luxe tafel boeken blijft maar groeien en daarom wil jij er ook gebruik van maken. De ruime voorraad zorgt ervoor dat er snel geleverd kan worden, dus de snelle levering wordt gegarandeerd binnen 1-2 werkdagen. Gratis bezorging is ook mogelijk wanneer dat je voor €100 of meer hebt besteld. Daarnaast kun jij veilig betalen met iDeal en dan snel jouw luxe tafelboeken verwachten. Luxe tafelboeken voor dames en heren. Wie houdt er nu niet van mooie luxe tafelboeken in zijn of haar luxe interieur? Het maakt het gewoon af en staat super mooi en gezellig! Iedereen moet Luxe Tafelboeken hebben in zijn of haar inrichting vinden wij! De mooiste koffietafel boeken bestellen? Bekijk alle boeken hier!

Het mooiste aanbod Luxe Fashion tafelboeken

Luxe tafelboeken zal je vast en zeker ook wel in je woning willen als decoratie, horen daar de Luxe Fashion boeken ook bij? Soms noemt men ze ook wel een designer boeken of designer koffietafelboeken! De kans is groot dat als jij het eenmaal hebt gezien, dat jij ook overtuigd bent! Je wil namelijk ook met deze mooie trend meegaan, net als de anderen die je al voor zijn gegaan. Boeken zijn uitnodigend voor mensen, om even tot rust te komen en er doorheen te bladeren.

Bekijk ook onze andere webshops