Rolex boek kopen

Er zijn veel mensen gefascineerd van het merk Rolex en willen daarom ook een Rolex boek kopen. We weten allemaal dat het zeer dure horloges zijn die over het algemeen alleen door de rijken van de aarde worden gedragen. Rolex SA is een Zwitserse fabrikant die nu gevestigd is in Genève, Zwitserland. Oorspronkelijk was het bedrijf opgericht door Hans Wilsdorf en Alfred Davis in Londen. Na de Eerste Wereldoorlog is het bedrijf verhuisd naar Zwitserland om de zware belastingen te voorkomen van een herstellend Engeland. In 2018 werd het merk Rolex als het 71ste meest waardevolle merk ter wereld verklaard. Vanaf juni 2019 behoren drie Rolex-horloges tot de top 10 van de duurste horloges ter wereld. Zo werd er in 2017 een Rolex geveild voor 17,75 miljoen dollar. Er hangt rondom het merk Rolex een zweem van onbereikbaarheid. Toch zijn er veel mensen die graag zo’n horloge willen hebben. Om ervan te kunnen genieten, kunt u de boeken bekijken waarin de horloges staan afgebeeld.

Een Rolex tafelboek kopen op de website van Luxetafelboeken.nl

Wanneer u graag een tafelboek wilt aanschaffen met alleen maar afbeeldingen van de Rolex horloges kunt u daarvoor op internet gaan kijken. Daar bent u op de eerste plaats veel tijd aan kwijt, maar ook weet u niet zeker of u een goed boek in huis haalt. Wilt u graag snel een goed Rolex tafelboek bestellen, dan kunt u daarvoor het beste naar de website van Luxetafelboeken.nl gaan. Wanneer u via deze website een Rolex tafelboek koopt, weet u zeker dat u een goed boek aanschaft.

De aanschaf van een Rolex tafelboek

Er staan op de website van Luxetafelboeken.nl meerdere boeken over Rolex horloges. Het zijn grote boeken met een harde kaft waarin prachtige foto’s staan. Wanneer u het boek heeft en het doorbladert, zal u kunnen wegdromen bij de prachtige afbeeldingen. U kunt het boek dat u wilt hebben, eenvoudig bestellen via de website. U kunt afrekenen met de veilige betaalmethode van iDEAL. Omdat er wordt geleverd uit eigen voorraad kan er snel worden geleverd. Wanneer u een of meerdere boeken koopt via de website van Luxetafelboeken.nl zal dan binnen 1 á 2 dagen worden
afgeleverd.

Alle Luxe tafelboeken bekijken? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook onze andere webshops