Een tafelboek van de hoogste klasse.

Het praal van de Rolex boeken, dat is toch echt wel het Rolex GMT Master tafelboek. Dit prachtige boek is alleen voor de echte grote kenners en liefhebbers. Dit luxe tafelboek is van een andere klasse. De prachtige zwarte kaft met de luxe illustraties bovenop maakt dit boek een echt collectors item. Dit luxe koffietafel boek is uitgegeven door Mondani Books en heeft een verkoopprijs van €375,00. Dit is de nieuwste versie van het Rolex GMT Master boek inclusief de nieuwe modellen van Rolex. Het is ook meest complete boek en gids over de Rolex GMT Master met schitterend beeldmateriaal en de geschiedenis, techniek en schoonheid van de GMT Master. Ook wordt er aandacht besteed aan de vintage Rolex GMT Master en natuurlijk alle gemaakte modellen van de Rolex GMT Master.

289 pagina’s aan puur genot en beleving van het mooiste horloge merk ter wereld. Het boek is volledig Engels en is ook een must-have voor de echte Rolex fanaten.

Rolex GMT Master tafelboek, een must-have decoratie.

Met meer dan 100 verschillende koffietafel boeken zit uw eyecatcher er zeker tussen. Een luxe tafelboek, prachtig om neer te leggen in uw display of als decoratie op de koffietafel. Voor elke liefhebber zit er een boek tussen naar uw verlangen. Art & Architecture, Auto’s, Biography, Erotic, Fashion, Food & Drink, Lifestyle, Design of Nature? Luxetafelboeken.nl heeft het allemaal! Alle tafelboeken worden geleverd uit eigen vanuit eigen voorraad, daarom kunt u uw luxe tafelboek al binnen 24 uur ontvangen. Waar wacht u nog op? Fleur uw interieur op! Echte Rolex bestsellers zoals The Watch Book II, The Book of Rolex – Jens Hoy / Christian Frost, The white Rolex book, Rolex GMT Master tafelboek, Rolex Daytona Self-Winding en zoveel meer. Neem een kijkje in de wereld van luxe tafelboeken en beleef het avontuur.

Ontvang gratis verzending bij alle bestellingen boven de €100. Bestel uw tafelboek voor 16:00 uur en ontvang uw bestelling de volgende werkdag.

Klik hier voor uw persoonlijke Rolex GMT Master tafelboek!

Bekijk ook onze andere webshops