Vaderdag komt eraan en het is weer tijd om onze vaders te laten zien hoeveel we van ze houden. Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een boeken liefhebbende vader, dan zijn tafelboeken een geweldige optie. Tafelboeken zijn boeken met grote, prachtige foto’s en tekst die perfect zijn om op een salontafel te plaatsen en doorheen te bladeren. Hieronder hebben we de mooiste tafelboeken voor Vaderdag op een rijtje gezet. De mooiste tafelboeken voor Vaderdag.

  1. “Cuba – Elliott Erwitt”

Dit boek is perfect voor de vader die geïnteresseerd is in de prachtige cultuur in Cuba. Het boek bevat prachtige foto’s van de meest iconische plekken van Cuba, samen met fascinerende verhalen over de geschiedenis.

  1. “Silver Yachts”

Als je vader een liefhebber is van de jachten, dan is dit boek een must-have. Het bevat prachtige foto’s van jachten, genomen door enkele van de beste fotografen ter wereld.

  1. “Lamborghini with Italy, for Italy”

Voor de vader die houdt van auto’s en Italië, is dit boek een geweldige keuze. Het bevat foto’s van de mooiste Lamborghini van de hele wereld, samen met informatie over de ontwerpers en hun werk.

  1. “Vintage Rolex”

Dit is het perfecte cadeau voor de vader die van geschiedenis en het merk Rolex houdt. Dit boek, dat eind 2020 werd gepubliceerd om het 25-jarig jubileum van het bedrijf te vieren, bevat een unieke verzameling vintage Rolex-horloges die de afgelopen 25 jaar de winkel zijn gepasseerd.

  1. “Gumball 3000, 20 Years on the Road”

Gumball 3000, 20 Years on the Road viert de 20ste verjaardag van Gumball. Het is een explosie van Gumball plezier en feiten, met adembenemende foto’s van uitzonderlijke auto’s van de tour, evenals insights van toonaangevende deelnemers.

Luxetafelboeken.nl is de #1 webshop voor de mooiste tafelboeken in Nederland en België!

Of je vader nu geïnteresseerd is in architectuur, natuur, kunst, geschiedenis, fotografie of whisky, deze tafelboeken zijn perfecte cadeaus voor Vaderdag. Met hun prachtige foto’s en fascinerende verhalen zullen deze boeken zeker indruk maken op je vader en hem jarenlang plezier bezorgen. De mooiste tafelboeken voor Vaderdag.

Bekijk ook onze andere webshops