Verschillende soorten boeken, voor ieder wat wils!

Op Luxetafelboeken.nl vindt u vele verschillende soorten categorieën. Elke categorie staat gevuld met de mooiste en luxe boeken. Zo zit er wel een prachtig koffietafelboek voor iedereen tussen. In de webshop verdelen wij onze categorieën in 14 verschillende soorten. Art & Architecture, Automotive & Design, Biography & Non-fiction, Collector’s Edition, Erotic, Fashion, Food & Drink, Lifestyle Design & Travel, Mendo/teNeues, Nature & Animals, Photography, Science & Technology en Sports. Zo zit er altijd wel wat tussen voor iedereen. Elke categorie is gevuld met de nieuwste boeken. Bent u op zoek naar nieuwe boeken voor op de koffietafel of gewoon van te genieten? Dan bent u in de webshop van Luxetafelboeken.nl op het juiste adres! De mooiste Vaderdag tafelboeken online kopen? Dan zit je bij Luxetafelboeken.nl zeker op het juiste adres.

Ice Cold – A Hip-Hop Jewelry History

Ice Cold: A Hip-Hop Jewelry History presenteert de bling cultuur van rappers en hun sieraden. Aan de hand van 40 jaar iconisch beeldmateriaal en meeslepende verhalen schijnt deze visuele geschiedenis een licht op de wereld van de hiphop, waar megasterren van Run-DMC tot Tupac en Jay-Z tot Migos en Cardi B met schitterende custom pieces hun status en persoonlijke stijl tonen. Of het nu gaat om met diamanten ingelegde grills, oversized “truck” stijl kettingen, bust-down Rolex en Patek Philippe horloges of een Tiffany ketting, sieraden zijn een hoeksteen van de hip-hop cultuur. Glinsterende, blinged-out juwelen zijn het glanzende statement van een collectieve identiteit: onverbloemd, charismatisch en street savvy. Ice Cold omvat de geschiedenis van hip-hop sieraden, van de jaren 1980 tot nu: A Hip-Hop Jewelry History is een verbluffende compilatie van verhalen en beelden. Honderden buitengewone beelden van elke grote hiphopartiest vieren hoe “Ice” een proclamatie van identiteit en zelfexpressie is geworden.

Boeken die een lust voor het oog zijn!

Alle boeken in de voorraad en in ons assortiment zijn volgende de recensies, mooie boeken & luxe boeken. Onze klanten hebben altijd een positieve ervaring tijdens het bestellen bij Luxetafelboeken.nl . Bestellen is al binnen een paar stappen gebeurd. U kunt gemakkelijk betalen met iDeal. Besteld u voor 16:00? Dan komt uw luxe tafelboek de volgende werkdag al binnen! Bekijk ons hele assortiment in de webshop! De mooiste Vaderdag tafelboeken kopen? Luxetafelboeken.nl

Bekijk ook onze andere webshops