Michael Poliza, de bekende Duitse auteur en fotograaf die de hele wereld over trok en overal prachtige foto’s maakte, heeft twee luxe, gloednieuwe boeken uitgebracht waarin zijn adembenemende foto’s zijn opgenomen. De boeken zijn voorzien van een harde cover en zijn nu verkrijgbaar op Luxetafelboeken.nl.

Het eerste luxe boek van Poliza, genaamd The World (New Zealand) is uitgevoerd met prachtige foto’s, terwijl het tweede boek genaamd The World (Tanzania) tevens getuigd van Poliza’s professionaliteit. Van deze boeken zijn maar een beperkt aantal exemplaren beschikbaar. Ze bevatten nog niet eerder gepubliceerde foto’s van de veelgeprezen natuur- en landschapsfotograaf. Voor deze foto’s is Poliza door bijna 170 landen over de hele wereld gereisd. Van Canada tot Australië, waar hij ook komt neemt hij de meest uitzonderlijke foto’s van landschappen, wilde dieren en natuur.

Michael Poliza (geboren op 1 januari 1958 in Hamburg) is een Duitse fotograaf en ondernemer die gespecialiseerd is in het fotograferen van wilde dieren en natuur. Poliza groeide op als de zoon van restauranteigenaren en was een prominente kinderacteur, hij verscheen in meer dan 100 tv-shows en films, waaronder Tadelloeser und Wolff, Hänsel und Gretel (1971) en Unsere heile Welt (1972), terwijl hij doorging met zijn opleiding. Op 17-jarige leeftijd verliet hij Duitsland om naar de Verenigde Staten te gaan als uitwisselingsstudent, waar hij computerwetenschappen studeerde.

Naast deze twee boeken heeft Michael Poliza nog diverse andere titels op zijn naam staan, zoals Africa en Eyes over Africa. Deze titels bevatten foto’s die hij in bepaald land of werelddeel gemaakt heeft. Van deze boeken zijn ook verschillende exemplaren verkrijgbaar op Luxetafelboeken.nl.

Naast de prachtige tafelboeken van Michael Poliza kunt u op Luxetafelboeken.nl nog veel natuurgerelateerde boeken vinden, waaronder Fragile van Pedro Jarque Krebs, The Sound of Mountains van Guerel Sahin, A Tribute to Flowers van Richard Fischer en Arctic: The Vanishing North van Sebastion Copeland. Wilt u weten welke luxe tafelboeken wij nog meer verkopen? Neem snel een kijkje op onze website, Luxetafelboeken.nl.

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook onze andere webshops