Scoor nu je Muhammad Ali tafelboek

Mohammad Ali wie kent deze legendarische professionele bokser nou niet? Muhammad was geboren op 17 januari 1942. Op 12-jarige leeftijd trainde hij als een amateurbokser. Na 6 jaar trainen won hij op 18-jarige leeftijd een Goude medaille. Dat was in 1960 in de lichte zwaargewicht divisie van de Olympische spelen in Rome. Dit was het begin van zijn succesvolle bokscarrière. Naast zijn mooie carrière had hij een positieve mentale levenshouding. Hierdoor zagen en zien mensen hem nog steeds als een ware inspiratiebron en als voorbeeld. Dit komt omdat hij een diagnose had van de ziekte van Parkinson.  Muhammad is geprezen tot de grootste bokser van deze tijd. Hij stond niet alleen bekend om zijn sport en carrière. Maar ook om de culturele status van deze atleet. Hij had een opmerkelijke mooi en positieve persoonlijkheid.  Scoor nu je Muhammad Ali tafelboek!

Prachtige tafelboeken op voorraad!

Taschen wilde de legende Muhammad Ali eren, dit deed hij doormiddel van een boek uit te brengen. Dat boek heet: The Greatest Of All Time. Het boek is ook met veel kracht, moed, diepgang, creativiteit en oogverblindende energie van het buitengewone onderwerp. Het boek bestaat uit duizenden afbeeldingen, waaronder de kunst, memorabilia, fotografie en nog veel meer. The Createst brengt een levendig eerbetoon aan de legendarische professionele bokser Muhammad Ali. Zowel buiten als binnen de ring is. In de tafelboek zal je lezen over de buitengewone beeldvorming die Ali tot een van de meest herkenbare en inspirerende individuen ter wereld maakte. Scoor nu je Muhammad Ali tafelboek!

Muhammad Ali tafelboek veilig en gemakkelijk bestellen

Ben jij ook een Muhammad Ali liefhebber? Of ken jij iemand die binnenkort jarig wordt en wil jij diegene een Muhammad Ali tafelboek cadeau doen? Dat kan zeker! Luxetafelboeken.nl heeft het mooiste en breedste assortiment aan tafelboeken. Bekijk ook onze website voor de mooiste tafelboeken, om je interieur een extra boost te geven! Bestel je voor 16:00? Dan heb je jouw bestelling al de volgende werkdag in huis.

Shop hier de mooiste Luxe Fotolijsten, geleverd binnen 24 uur!

Bekijk ook onze andere webshops