Het huis Bvlgari

Het Italiaanse Bvlgari staat bekend om zijn glamoureuze edelsteensieraden, luxe horloges, parfums en lederwaren. Een succes verhaal dat 130 jaar geleden begon in Rome door Sotirio Bulgari.
De sieradencollecties van Bvlgari getuigen van tijdloze elegantie en subliem Italiaans vakmanschap. De prachtige creaties van Bvlgari leggen de Italiaanse decadentie en glamour vast. Het zijn de Romeinse wortels van het huis die veel van zijn ontwerpen blijven inspireren. Wonderschone juwelen van Bvlgari.

Oude Rome

Het oude Rome wordt weerspiegeld in de Monete-collectie en is ook te zien in de achthoekige wijzerplaat van het steunpilaar Octo-horloge van het label. Degebeeldhouwde vormen worden weerspiegelt die de bogen van de basiliek van Maxentius op het Forum Romanum omlijnen. Ondanks het begin, dat gericht was op het gebruik van goud en zilver, staat Bvlgari hedendaags bekend om een stijl die klassieke en moderne elementen samenbrengt. Verwacht levendige en kleurrijke kostbare edelstenen die een fijne sieradencollectie verlichten waaronder Bvlgari-ringen, kettingen en armbanden. Wonderschone juwelen van Bvlgari.

Kostbare juwelen van Bvlgari

Bvlgari maakt gebruik van de meest kostbare rode stenen om een speciale serie van rode juwelen te creëren. Van rode halssnoeren tot rode oorbellen en ringen, het Italiaanse Bvlgari combineert de fijnste edelstenen van carneool, robijn en rubelliet met geselecteerde diamanten in onnavolgbare creaties. Ook andere edelstenen als safier, smaragd, diamant, kwarts en zwarte onyx zijn terug te vinden in de creaties van Bvlgari.

Op Luxetafelboeken vind u prachtig uitgevoerde boeken van Bulgari waaronder het nieuw uitgekomen boek van Bvlgari, de Bvlgari Magnificent waarin de nieuwste collectie juwelen van Bvlgari wordt gepresenteerd. Naast boeken van Bvlgari vindt u ook andere prachtige tafelboeken van wereldberoemde merken als Christian Dior, Chanel, Louis Vuitton, Rolex, Versace, Christian Louboutin en nog veel meer.

Luxetafelboeken.nl heeft het mooiste en breedste assortiment aan inspirerende tafelboeken. Bekijk onze website voor de mooiste tafelboeken, om je interieur een extra boost te geven! Bestel je voor 16:00? Dan heb je jouw bestelling al de volgende werkdag in huis.

Bekijk ook onze andere webshops